dinHR samarbeider med advokatfirma Hald & co

dinHR samarbeider med advokatfirma Hald & co

Samarbeidsavtale med Hald & co
For å styrke den juridiske tryggheten og kompetansen, samarbeider dinHR med advokatfirmaet Hald & co innenfor det juridiske fagfeltet. Hald & co er en viktig faglig rådgivningsressurs for dinHR, men er også den foretrukne partner når kunder har behov for juridisk bistand som går ut over HR-rådgivning.

Rabattert pris for dinHRs kunder
Kunder av dinHR som henvises til Hald & co får 20 % på ordinære priser. Det opprettes i slike tilfeller et klientforhold mellom kunden og Hald & co som er uavhengig av avtalen med dinHR.

Hald & co
Advokatfirmaet Hald & Co har lang og bred erfaring innenfor hele fagfeltet arbeidsliv, både innenfor rådgivning, forhandling og prosedyre, og bistår både arbeidsgivere og arbeidstakere. Les mer om advokatfirmaet her: www.haldco.no.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no