Ledelse og medarbeideroppfølging like aktuelt og engasjerende som alltid!

Ledelse og medarbeideroppfølging like aktuelt og engasjerende som alltid!

Krøgeneslåvens fantastiske interiør, gode service og fine stemning dannet en perfekt ramme for de 12 deltakerne på dinHR AS sitt kurs ‘SMART medarbeideroppfølging’ onsdag 16. november 2016.
laven

Temaer som lederrollen, hva du MÅ gjøre som leder, hva du BØR gjør som leder, og ikke minst hvordan medarbeidersamtalen faktisk blir til årets viktigste samtale, var på agendaen for denne engasjerte gjengen.
15037179_1067198540059765_7432637337593697903_n-1

Medarbeidere leverer best når lederskapet er tydelig, rammene er avklarte, og forventningene til hva som skal leveres er kommunisert. Kurset gir innsikt i hva lederrollen innebærer, hvordan drive god medarbeideroppfølging og medarbeiderutvikling sett opp mot bedriftens mål, samt relasjonen leder-medarbeider. SMART medarbeideroppfølging handler om hvordan dette best praktiseres i hverdagen, slik at spesielt talenter og nøkkelpersoner ønsker å bli, og ansatte som ikke leverer som forventet håndteres. Kurset gir enkle verktøy og virksomme metoder til bruk i lederhverdagen.

Deltakerne representerte stor bredde både i størrelse på virksomheten, personalansvaret, erfaring fra ledelse, og hvor bevisst hver enkelt var sitt lederskap. Dette skapte gode diskusjoner og erfaringsdeling også mellom deltakerne.
kine

Kursholder Kine Aasheim fra dinHR AS har lang erfaring fra HR-området både fra privat og offentlig sektor, og har stor tro på at medarbeideroppfølgingen i hverdagen kan bli enda bedre bare med større bevisstgjøring rundt lederrollen og små enkle grep. Kine deler i kurset erfaringer og metoder for god medarbeideroppfølging i hverdagen.

På spørsmål til en kursdeltaker om noe fra dagens kurs ville bli tatt i bruk i lederhverdagen fremover var svaret kjapt og kontant: «Åja, alt sammen!». Det er en tilbakemelding som varmer 🙂

Er dette kurset noe for deg? Neste kurs i SMART medarbeideroppfølging er 19. januar 2017. Les mer her. Kurset kan også leveres bedriftsinternt, både som det er og spesialtilpasset.

Målgruppe for kurset er ledere med personalansvar og HR ansatte, men alle med interesse for ledelse vil ha nytte av dette kurset.

Interessert i mer fra dinHR? Les mer om kurs og arrangementer her. og meld deg gjerne på mailinglisten for månedlige nyhetsbrev innenfor HR, ledelse og kurs her.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no