Samarbeidsavtale med AS3 Transition

Samarbeidsavtale med AS3 Transition

dinHR har inngått en samarbeidsavtale med AS3 Transition innenfor Outplacement og Nebemanning. Avtalen innebærer at dinHR innenfor områdene karriereveiledning i bedrift og nedbemanningsprosser fortsatt vil levere disse tjenestene, men fremover i regi av AS3 og med AS3 sine konsepter.

dinHR vil som før levere coaching både til bedrifter og privatpersoner, karriereveiledning til privatpersoner, samt alle andre HR relaterte tjenester. Les mer om HR Support her, og HR Ressurs her. Samarbeidsavtalen omfatter altså KUN outplacement og nedbemanning.

AS3

AS3 er delt inn i flere forretningsområder: AS3 Transition, AS3 Executive, AS3 Employment (og Work and Care) og A2B. AS3 Transition som dette omhandler leverer landsdekkende og er i en spennende utvikling. AS3 Transition har som mål å hjelpe bedrifter til å møte nye utfordringer, endringer og krav. For å styrke konkurransefortrinnet, implementeres ofte endringer fortere enn deres omgivelser, og det som var en vanlig arbeidssituasjon i går kan bli nytt i morgen. Ved å fokusere på menneskene i bedriften, noe som ofte blir oversett, støtter AS3 Transition bedrifter med å oppnå deres strategiske mål. For AS3 Transition i samarbeid med dinHR handler det om å:

  • å hjelpe virksomheter med å håndtere og gjennomføre gode nedbemanningprosesser
  • å hjelpe ledelsen og HR før, under og etter selve nedbemanningsprosessen
  • å hjelpe den enkelte medarbeider ut i ny jobb via outplacement/karriererådgivning

 

Synergi for dinHR AS

Å få levere på gjennomførte og kvalitetssikrede konsepter som det AS3 Transition har vil øke kvaliteten ytterligere for dinHRs leveranser. Samarbeidet gir også tilgang til et stort fagnettverk. AS3 har pt. kontortilhørighet i Kristiansand, noe som også gir spennende muligheter i et enda større marked også for dinHR AS.

Har du spørsmål til hva dette innebærer, ta kontakt med daglig leder Kine Aasheim, tlf: 91623873, epost: kine@dinhr.no.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no