dinHR lanserer dinMT – din mentale trener

dinHR lanserer dinMT – din mentale trener

dinHR lanserer dinMT – din mentale trener!

Mental trening og coaching er i vinden som aldri før, og for å bedre nå ut til privatmarkedet skilles coaching av privatpersoner ut i dinMT fra 01.03.17. dinMT er din mentale trener i hverdagen, og leverer mental trening på alle områder, for eksempel:

 

 

Hva er mental trening?

Mental trening er bistand inn i å forandre på noe ved å gjøre det ubevisste bevisst. Mental trening er et nyttig verktøy både for å håndtere en konkret problemstilling eller utfordring (både liten og stor), for å jobbe mot et mål, endre et uhensiktsmessig atferdsmønster, samt utfordrende livsområder. Mental trening bidrar til å avdekke dine ressurser og ta disse i bruk på en ny måte. Mental trening handler om å mobilisere og bevege det friske i oss. Mental trening og coaching må ikke forveksles med terapi og sykdomsbehandling.

Hvorfor mental trening?

Har du lyst til å forandre på noe? Har du et mål du ønsker å nå? Har du en konkret problemstilling eller utfordring du ønsker hjelp til å komme videre i, eller står du ved et veivalg? Mental trening og coaching er virkningsfulle samtaleteknikker som bidrar til at du avdekker hva det er du trenger å fokusere på og hva som skal til for å ta steget ut av utfordringen.

Hvordan jobber en mental trener fra dinMT?

Eneste forberedelsen du trenger å gjøre er å tenke igjennom din egen motivasjon for endring. Coachen jobber etter dine premisser og din utvikling. Vi starter samtalen med å avdekke målet for coachingen, og så motivasjonen for å nå målet. Dette gjøres ved bruk av åpne spørsmål som bidrar til at din prosess kommer i gang. I løpet av coachingen brukes ofte konkrete teknikker som har som mål å hjelpe deg videre i prosessen din. Disse er helt trygge og ufarlige, og du setter alltid selv din egen begrensning. Vi jobber normalt 1 time pr gang. Varigheten i antall ganger vil variere, og dette evaluerer vi sammen etter behov.

dinMT vil også tilby tjenester knyttet til Mentorordning og Karriereveiledning.

Coaching kan finne sted på kontoret i Arendal, ute i naturen, Skype eller telefon. Ditt valg! Websiden lanseres snart, men se allerede gjerne på Facebooksiden.

Coaching av ledere og ansatte knyttet til bedrift vil som før leveres fra dinHR. Les mer her.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no