dinHR søker dyktige HR-profiler!

dinHR søker dyktige HR-profiler!

For å kunne møte den økte oppdragsmengden ønsker vi å tilknytte oss HR-profiler som kan tenke seg både kortvarige og langvarige oppdrag. Vi ønsker kontakt med deg som er ledig omgående, deg som kan bli klar for å kaste deg ut i oppdragsrådgivning, men også deg som er nysgjerrig på konseptet og som vurderer en slik måte å jobbe HR på på sikt. Vi har ingen stilling ledig for øyeblikket, men oppdragene kommer raskt, og da ønsker vi å kunne tilby de aller beste!


Hvordan jobber dinHR AS?

dinHR er både engasjert hos kunder på fast basis med definerte dager, og på timeramme med et noe mer uforutsigbart tilsnitt. Men felles er at vi ivaretar en viktig og sentral støtte- og ledelesesfunksjon hos våre kunder. Våre kunder er hovedsaklig innenfor SMB-markedet (små- og mellomstore bedrifter), hvor de ikke har bruk for en fulltids HR ressurs, men vi er også sparringspartner og bistår med prosjektstøtte for større virksomheter som gjerne har egne HR ressurser.


HR profilen vi ser etter

I all hovedsak ser vi etter spesialister innen HR. Med det menes en HR-profil som håndterer alt fra å bygge opp et personalarkiv til å ta en naturlig rolle i bedrifters strategiarbeid. Av bakgrunn ønsker vi fortrinnsvis minimum 5 års praktisk HR-erfaring, og utdanning på masternivå. Oppdragene varierer i omfang og ansvarsområde, men vi har oppdrag både på konsulent-, rådgiver- og direktørnivå. Som person må du ha forretningsteft, like varierte oppgaver og varierte arbeidsdager, og du må engasjeres av å skape en ramme og dialog med kunde som oser av faglig trygghet og troverdighet.


Hva kan dinHR tilby

Med dinHR får du være med å bygge opp et nytt konsept hvor vi får ‘HR ut til folket’. Vi gir bedrifter som frem til nå ikke har hatt tilgang på slik kompetanse HR bistand i akkurat det behovet de har. Vårt tunge fagmiljø vil også være etterspurt fra etablerte HR avdelinger, både i offentlig og privat sektor. Vi begrenser oss ikke geografisk da vi er svært oppegående teknisk, og bruker Skype for business og skjermdeling, slik at vi kan bistå akkurat når kunden trenger det. Å jobbe i dinHR gir variasjon og faglig utvikling, og målet er å skape en gøy jobb for hver og en!


Ta kontakt!

Noe for deg? Send en mail til daglig leder Kine Aasheim, kine@dinhr.no, med CV og noen ord om hvorfor akkurat DU er en kandidat vi bør snakke med og ha i tankene fremover.

 

Kine Aasheim
kine@dinhr.no