Et enda mer helhetlig HR-tilbud

Et enda mer helhetlig HR-tilbud

Å ha rett person på rett sted til rett tid er av avgjørende betydning for bedrifters suksess. Og for å få det til er det viktig å fortløpende kartlegge hvilken kompetanse og hvilken profil som trengs til enhver tid, ha oversikt over hvor kandidatene finnes, for så å gjøre det riktige valget til akkurat denne stillingen. Å få den rette kandidaten til å takke ja handler også om at prosessen oppfattes profesjonelt gjennomført og at bedriften er fremstilt som en god merkevare. Dette er altså ikke en prosess å ta lett på, og som alle vet; å ansette feil er tidkrevende, dyrt og kan få konsekvenser for nåværende ansattgruppe.

dinHR har som mål å være en totalleverandør innenfor HR-området. Rekruttering og bemanning er en så viktig del av bedrifters HR-behov, og for å møte dette behovet har vi nå inngått et spennende samarbeid med en av de ledende aktørene på bemanning og rekruttering, Bemanningsbyraaet.

 

Bemannningsbyraaet

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Siden oppstarten i Kristiansand i 2005 har de tatt markedslederposisjonen i Agder og etablert kontorer i Bergen, Stavanger, Mandal, Arendal, Skien og Oslo.

Bemanningsbyraaet tilbyr rekruttering og utleie av medarbeidere til alle stillinger og innenfor flere bransjer. Noen av fagområdene de rekrutterer til er Økonomi/Regnskap, Kontor/Administrasjon, Ledelse, Salg/Marked, IT/Ingeniører, Lager, Logistikk og Sjåfører. Bemanningsbyraaet har ansatt over 7500 medarbeidere til faste og midlertidige stillinger. Av disse utgjør over 400 rekrutteringer til høyere stillinger.

«Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer. Solid fagkunnskap, lokal kjennskap og tett oppfølging skaper til sammen de beste resultatene!»

 

Ny lokalisering

Samarbeidet innebærer også at du fremover vil finne dinHR både i Arendal og Kristiansand, samlokalisert med Bemanningsbyraaet. dinHR blir dermed enda tettere på deg som kunde. dinHR finner du nå på følgende adresser:

Arendal:
Strømsbusletta 4
4847 Arendal

Kristiansand:
Tangen 76, Tangen Babord, 2. etg.
4608 Kristiansand

Så har du et bemanning og rekrutteringsbehov, enten det er et midlertidig behov, en fast stilling du ønsker bistand i å rekruttere til, eller du kanskje trenger en ekstern til sluttvurdering av kandidater, ta kontakt på kine@dinhr.no eller på 91623873, så går vi sammen igjennom ditt behov.

 

Har du en bedrift med HR-behov som geografisk hører til et annet område? Ikke fortvil, vi har god kompetanse i bruk av Skype for business og support uavhengig av geografisk tilhørighet. I tillegg er vi svært fleksible, så ta kontakt og så ser vi på hva rett løsning er for nettopp din bedrift.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no