Referanse karriererådgivning

Referanse karriererådgivning

I 2016 tok jeg frivillig sluttpakke etter 25 år i NRK, og en del av denne sluttpakken var tilbud om samtaler med karriererådgiver. Av ren nysgjerrighet takket jeg ja til tilbudet, men må innrømme at mine forventinger var lave, og fulle av fordommer mot rådgivningsbransjen. Heldigvis tok jeg fullstendig feil.

Å møte Kine Aasheim som rådgiver har vært helt avgjørende for at jeg i dag har fast jobb, og at jeg kom styrket gjennom en forvirrende og utrygg periode i livet.
Kine er en aktiv lytter, som var oppriktig engasjert – på mine premisser. Hun ga konkrete og gode råd, som virket godt i forhold til valg av framtidige jobber, søknader og forberedelser på intervju. Hun er kreativ, empatisk og godt orientert i det moderne arbeidslivet. Jeg opplevde likevel at hun også ivaretar alle menneskelige hensyn i en endringsprosess som jeg opplevde som mer dramatisk enn jeg hadde forventet. Kine er en klok og inspirerende coach. Dessuten lo vi mye underveis. Jeg er svært glad for at jeg fikk tilbudet om samtalene med Kine Aasheim, og anbefaler alle som er i en lignende livssituasjon til å takke ja til hjelp og coaching.

Elin Østraat
Ikke lenger arbeidssøker

Kine Aasheim
kine@dinhr.no