Rekruttering for kunde: Skarpnes AS søker prosjektselger

Rekruttering for kunde: Skarpnes AS søker prosjektselger

Skarpnes har siden 1919 etablert seg som en solid merkevare i bransjen. Bedriften har gått fra manuell til fullautomatisk produksjon og står ut med sin robot teknologi. Det som en gang startet med noen enkelte produkter har resultert i fullt produktsortiment med alt til skråtaket. Skarpnes omsetter i dag for ca 150mnok og har 43 ansatte. Lokalisert strategisk på Østerhus har vi kort vei ut til markedene og ikke minst tilgangen på råvarer.

I Skarpnes møter tradisjon innovasjon når 100-årsjubileumet feires i 2019. Skarpnes har som hovedmål å være Norges ledende leverandør av skråtaksprodukter, og for å styrke vår posisjon og videre vekst søker vi nå etter en dyktig prosjektselger som drives av jakten på muligheter. Vi har tro på at systematisk arbeid gjennom relasjonsbygging og kompetansedeling vil gjøre Skarpnes til det naturlige førstevalget i større prosjekter.

Prosjektselger som tar i et tak

Vi tror vår nye prosjektselger vil lykkes gjennom å jobbe selvstendig og strategisk, med god støtte fra dyktige kolleger. Din kunnskap om hele produktporteføljen vil gi deg et fortrinn i den oppsøkende virksomheten, og du er god på å tenke langsiktighet og posisjonering. Stillingen rapporterer til vår engasjerte salgs- og markedssjef, og du vil få stor påvirkning på din arbeidshverdag. Dette er rett og slett en stilling full av muligheter for den rette kandidaten.

Ansvar og hovedoppgaver:

 • Hovedansvar for prosjekter i Norge
 • Etablere og videreutvikle nettverk innenfor bygg og anleggsmarkedet
 • Måloppnåelse i tråd med budsjett
 • Utarbeide og følge opp tilbud
 • Klok bruk av CRM
 • Kundeaktiviteter/messer
 • Faglig oppdatering/opplæringer

Erfaring og kompetanse:

 • Bransjekunnskap/salgserfaring
 • Dokumenterbare salgsresultater
 • Gode IT-kunnskaper

Arbeidsstil og personlige egenskaper:

 • Målbevisst med evne til å gjennomføre
 • Høy personlig integritet, strukturert, systematisk og pålitelig
 • God relasjonsbygger, både internt og eksternt
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
 • Etterlever lett verdiene positiv, pliktoppfyllende og løsningsorientert

 

Spørsmål til stillingen rettes til Salgs- og markedssjef Espen Stensøy på epost: espen.stensoy@skarpnes.com eller telefon: 48404321. Søknadsfrist: 20.01.2019.

VELG NORSK – VELG SKARPNES!

Søknad på stillingen sendes på mail til kine@dinhr.no.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no