Vi rekrutterer gjerne for våre kunder

Vi rekrutterer gjerne for våre kunder

Vi vet hvor viktig det er å ha rett person på rett plass, og vi bistår gjerne våre kunder med rekrutteringsprosessen fra A til Å.

Å ha rett person på rett sted til rett tid er av avgjørende betydning for bedrifters suksess. Og for å få det til er det viktig å fortløpende kartlegge hvilken kompetanse og hvilken profil som trengs til enhver tid, ha oversikt over hvor kandidatene finnes, for så å gjøre det riktige valget til akkurat denne stillingen. Å få den rette kandidaten til å takke ja handler også om at prosessen oppfattes profesjonelt gjennomført og at bedriften er fremstilt som en god merkevare. Dette er altså ikke en prosess å ta lett på, og som alle vet; å ansette feil er tidkrevende, dyrt og kan få konsekvenser for nåværende ansattgruppe.

 

dinHR tilbyr bistand til:

  • Gjennomføring av rekrutteringsprosessen i sin helhet
  • Sluttevaluering av kandidater når kunden har kjørt hoveddelen av rekrutteringsprosessen selv
  • Referansesjekk
  • Testing av kandidater
  • Onboarding av nyansatt (fra signering av kontrakt til verdiskapende medarbeider)

 

Testing av kandidater

Vi bruker de internasjonalt anerkjente testene til Cut-e (Aon) i testing av kandidater, og tilpasser testtype til hva en ønsker å oppnå større innsikt i som er relevant for stillingen. I dinHR har vi stor respekt for testing, og gjennomføringen vil alltid gjøres av sertifiserte brukere. Alle kandidater som testes gis obligatorisk en tilbakemelding på sin test. Vi tester aldri for «testens skyld», men har alltid som mål at testing gir grunnlag for økt innsikt i kandidatene våre og et enda bedre samtalegrunnlag i intervjuene. For de stillingene det er relevant for bruker vi også Master Mangement sin profiltypetest EASI, hvor også teamet vedkommende skal ansettes i kan kartlegges på forhånd for «perfect match» avhengig av behovet.

 

Spesialist på rekruttering av HR medarbeidere

dinHR er spesielt gode på rekruttering av HR medarbeidere, og vil i tillegg til selve rekrutteringsprosessen kunne bistå i kartlegging av faktisk HR-behov og stillingsnivå ute i bedriften.

 

Bemanningsløsninger

Dersom det er bemanningsløsning som er aktuelt har vi gode landsdekkende samarbeidspartnere for dette. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Verktøy og kanaler

Vi er til enhver tid oppdatert på hvilke medier som er viktig å satse på for de forskjellige typer stillinger, og vi bruker Visma Easycruit som vårt profesjonelle søknadshåndteringsverktøy. Profesjonelt utad, og profesjonelt og tidsbesparende innad.

 

Se gjerne eksempler på tidligere rekrutteringsprosesser:

Miljøterapeut

Prosjektselger

Kine Aasheim
kine@dinhr.no