Rekruttering for kunde: Operatør / mekaniker / selger region nord

Rekruttering for kunde: Operatør / mekaniker / selger region nord

dinHR bistår Skarpnes i rekrutteringen av 2 operatører, mekaniker og selger for region nord.

Skarpnes AS er en solid virksomhet med anerkjente produkter og gode resultater. Skarpnes har som hovedmål å være Norges ledende leverandør av skråtaksprodukter. Skarpnes er opptatt av å jobbe sikkert ved å kontinuerlig analysere risiko og tenke forbedring i alt som gjøres, medarbeidere involveres, og det gledes over teknologiske nyvinninger som gjør at både nye og eksisterende produkter leveres mer effektivt og av høyere kvalitet.

Skarpnes rigger for fremtiden med å ansette personer med kompetanse som vil være med og drive virksomheten videre. Mangfold blant medarbeiderne ses på som en styrke, og det ønskes å nå flere kvinnelige medarbeidere, slik at det i større grad kan bygges et likestilt arbeidsmiljø. Kvinner oppfordres dermed spesielt til å søke, men alle med passende kompetanse er selvfølgelig velkommen som søkere.

Søknadsfrist: 26.01.20

Stillinger vi nå bistår i rekrutteringen til finner du her. Ønsker du å vite mer om hvordan dinHR kan bistå i rekrutteringsprosesser, les her.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no