5 år med HR tjenester i dinHR

5 år med HR tjenester i dinHR

For nøyaktig 5 år siden satt jeg med et helt ferskt AS, et hav av muligheter og ganske mange sommerfugler i magen. Å starte for meg selv var noe jeg hadde drømt om lenge, men akkurat da var det naturlig nok både spennende og skummelt på en gang – noe det for så vidt fortsatt er til tider. Men jeg kjenner det er med en ørlite stolthet jeg nå tar et lite tilbakeblikk. Jeg har helt fra starten av hatt som mål å tilby HR tjenester til virksomheter som ikke har egen HR ressurs, fordi jeg har så tro på at det ofte er så lite som skal til for at en bedrift kan levere enda bedre. Det har jeg gjort. Men jeg har også hatt gleden av å bidra inn i større virksomheter som har et etablert HR miljø, jeg har fått være med på forretningsutvikling og konseptutvikling for andre type virksomheter, og jeg har vært engasjert i interimroller. For en reise!

 

Et tilbakeblikk på reisen

Jeg har i løpet av denne tiden både rekruttert, sagt opp og omstilt i bedrifter. Jeg har utarbeidet personalhåndbøker og gjennomført medarbeiderundersøkelser, jeg har innført HR systemer, og jeg har fasilitert medarbeiderutviklingsprosesser, og kurset og coachet ledere på veien til å bli enda bedre ledere. Og så mye mer. Det kan du lese om her. Noen åpne frokostmøter med HR temaer har det også blitt. Jeg har også hatt gleden av å bistå personer som må slutte i jobben på ferden videre gjennom karriereomstillingsprogrammer, både under eget brand, og som underleverandør til AS3 og Medvind personal.

Av roller jeg har fått bekle er HR partner, HR rådgiver og coach, og jeg har innehatt interimroller som daglig leder, avdelingsleder, HR business partner.

dinHR har inngått strategiske samarbeid på HR tjenester med Medvind personal og BEA kompetanse i Norge, og Inshure i Sverige, og med Hald & co på det juridiske. Dette både styrker leveransekraften i at det kan hentes inn mer ressurser ved behov, men også i det å være del av et utviklende miljø. Takk for dere!

I 2017 etablerte jeg dinMT AS (din mentale trener – rettet mot privatmarkedet), og jeg har fått være med og bygge opp Ivater AS, en arbeidstreningsarena, som også har nettbutikken Såpefabrikken, samt at familieprosjektet dinhyttekos.no så dagens lys omtrent på denne tiden i 2020. Og nå sist har jeg hatt gleden av å utvikle karriereomstillingsprogrammet ‘Ny kurs Kristiansand’ rettet mot kvinner over 50 år uten jobb – et prosjekt støttet av Kristiansand kommune.

Det første kontoret var på vakre Tromøysund brygge i Arendal, men dinHR er nå etablert med kontor på Kjøita 25 i Kristiansand – selv om det er hjemmekontoret som er hyppigst i bruk i disse online tider.

 

Et læringsliv

Jeg er glad i å leve et læringsliv, og i tillegg til å hatt bratt læringskurve i å utvikle og drive egen virksomhet har jeg i løpet av disse årene også blitt sertifisert som NLP coach, business coach og Helsecoach ved NOCNA, og RIM fasilitator under Dr. Deb Sandella i The RIM institute som første i Norge. Og jeg har utdannet meg videre i Motiverende intervju/samtale ved Nord universitet og er underveis i studiet ‘Ledelse i en digital tid’ ved Universitetet i Agder. Dette er både viktig og riktig for meg – og tjenestene som leveres gjennom dinHR.

 

Det beste med å jobbe som jeg gjør

Det jeg liker best med denne måten å jobbe på er variasjonen det gir både med arbeidsoppgaver,  prosesser jeg er involvert i, menneskene jeg får samhandle med, bredden i kundegruppen både i størrelse og type støttebehov, og jeg liker den store fleksibilitet i hvor jobben utføres. Mitt mål er å være helt geografisk uavhengig, og det målet er jeg i stor grad i ferd med å nå (også takket være andre virksomheters raske utvikling på online jobbing siste året). Og «rettesnoren» min i det hele er å ha det gøy – og det har jeg når jeg jobber med det jeg liker.

Og ikke minst liker jeg det å hele tiden være i utvikling. Jeg jobber for tiden med å utvikle dinHRs online kursplattform, og om kort tid tilbys det første online kurset som vil være i rekrutteringsprosessen. Og flere kurs vil komme! Jeg skal fremover fortsette å jobbe med mine alltid engasjerte kunder som i løpet av siste året har blitt enda mer digitale, og selv om målet mitt som nevnt er å jobbe geografisk uavhengig med høy grad av online verktøy, så skal jeg ikke legge skjul på at jeg gleder meg til å treffe dere alle igjen ansikt til ansikt. 🙂

 

Takk til alle som har heiet på meg og støttet meg på veien! Dere er gull verdt!!

 

Kan du tenke deg å jobbe med meg? Fra august har jeg noe ledig kapasitet, så om din bedrift har behov for HR støtte, så er det bare å ta kontakt: 91623873/kine@dinhr.no.

 

Vil du vite mer om min faglige og praktiske bakgrunn? Ta en kikk på min Linkedin profil – og knytt gjerne kontakt med meg.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no