Kurs: Hverdagsledelse med klok kommunikasjon (Grimstad)

Laster Hendelser

« All Hendelser

Kurs: Hverdagsledelse med klok kommunikasjon (Grimstad)

22. januar 2019 @ 09:00 - 15:30

Kr 2990

Kurs i effektiv hverdagsledelse!

Kurset passer for deg som ønsker å bli enda bedre på å følge opp ansatte i hverdagen.

Medarbeidere leverer best når lederskapet er tydelig, rammene er avklarte, og forventningene til hva som skal leveres er kommunisert. Kurset gir innsikt i hva lederrollen innebærer, hvordan drive god medarbeideroppfølging og medarbeiderutvikling sett opp mot bedriftens mål, samt relasjonen leder-medarbeider. SMART medarbeideroppfølging handler om hvordan dette best praktiseres i hverdagen, slik at spesielt talenter og nøkkelpersoner ønsker å bli, og ansatte som ikke leverer som forventet håndteres. Kurset gir enkle verktøy og virksomme metoder til bruk i lederhverdagen.

Tydelig kommunikasjon er en forutsetning for god ledelse. Men hva et tydelig budskap er og hvordan det mottas avhenger av personlighetsprofil og kommunikasjonsstil. Basert på en test (inkludert i prisen) gjennomført i forkant av kursdagen blir du kjent med din egen profil og kommunikasjonsstil – og du vil få innsikt i hva som skal til for at akkurat din kommunikasjon skal være tydelig. Testen gjennomgås på telefon i forkant av kursdagen.

Er du ny i lederrollen vil du med dette kurset forsere de klassiske fallgruvene med klokskap, smidighet og eleganse.

 

 

Innhold i kurset:

  • Lederrollen
  • Leder som rollemodell
  • Kommunikasjonsstil (alle deltakere gjennomfører en profiltest i forkant)
  • Hva leder plikter å gjøre (ihht norsk lov)
  • Håndtering av varsling på arbeidsplassen
  • Den nødvendige samtalen

 

Utbytte:
Individuell profil for atferd og motivasjon som vil gi grunnlag for mer effektiv kommunikasjon og tydelig lederskap. Konkrete verktøy til bruk i medarbeideroppfølgingen i hverdagen, både i forhold til hva en som leder etter norsk lov MÅ følge opp, og hva en BØR følge opp. Samt ledelse til glede og besvær – et blikk inn på lederrollen.

 

Målgruppe:
Ledere med personalansvar og HR ressurser.

 

Pris: kr 2990,-

 

 

 

Kursholder: Kine Aasheim, HR generalist (LinkedIN profil)

 

Referanser fra tidligere kursdeltakere:

– Kine i dinHR guider deg igjennom alt som er et krav ifht oppfølging i kurset ‘SMART medarbeideroppfølging’. I tillegg gir hun oss verktøy for å jobbe aktivt med medarbeideroppfølging i hverdagen. Jeg anbefaler alle å ta et kurs hos Kine selv om man føler at alt av lover og regler er under kontroll. Et kurs her er vel så mye en motivasjon for å brette opp armene, rydde litt i rutiner og videreutvikle gode systemer for oppfølging av ansatte.

– Kurset ‘SMART medarbeideroppfølging’ var et veldig bra kurs, og kursholder Kine Aasheim var knallgod! Veldig nyttig!

 

Spørsmål om kurset? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dihr.no.

 

Holde kurset hos din bedrift?
Kurset leveres også bedriftsinternt. Hva med å sette opp en slik dag for onboarding av ledere? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dinhr.no.

Detaljer

Dato:
22. januar 2019
Tid
09:00 - 15:30
Kostnad:
Kr 2990

Sted

Garveriet
Storgata 71
Grimstad, 4876
+ Google Map

Hei!

Vil du motta månedlig nyhetsbrev fra dinHR? Vi holder deg oppdatert om kurs og annen nyttig info relatert til HR-arbeidet.

Velkommen til dinHRs nyhetsbrev!