Kurs: SMART medarbeideroppfølging

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs: SMART medarbeideroppfølging

24. august 2017 @ 09:00 - 15:30

dinHR AS (www.dinhr.no) leverer HR tjenester og kurs innenfor HR området, og inviterer med dette til kurs i ‘SMART medarbeideroppfølging’.

Kurset passer for deg som ønsker å bli enda bedre i å følge opp ansatte i hverdagen. Kurset har spesielt fokus på hverdagsledelse, inkludert målrettet oppfølging av ansatte som ikke leverer som forventet.

Medarbeidere leverer best når lederskapet er tydelig, rammene er avklarte, og forventningene til hva som skal leveres er kommunisert. Kurset gir innsikt i hva lederrollen innebærer, hvordan drive god medarbeideroppfølging og medarbeiderutvikling sett opp mot bedriftens mål, samt relasjonen leder-medarbeider. SMART medarbeideroppfølging handler om hvordan dette best praktiseres i hverdagen, slik at spesielt talenter og nøkkelpersoner ønsker å bli, og ansatte som ikke leverer som forventet håndteres. Kurset gir enkle verktøy og virksomme metoder til bruk i lederhverdagen. Er du ny i lederrollen vil du med dette kurset forsere de klassiske fallgruvene med klokskap, smidighet og eleganse.

 

Innhold i kurset:
– Lederrollen
– Leder som rollemodell
– Hva leder plikter å gjøre (ihht norsk lov)
– Medarbeiderskap
– Hva leder BØR gjøre
– Den vanskelige samtalen

 

Utbytte:
Konkrete verktøy til bruk i medarbeideroppfølgingen i hverdagen, både i forhold til hva en som leder etter norsk lov MÅ følge opp, og hva en BØR følge opp. Samt ledelse til glede og besvær – et blikk inn på lederrollen.

 

Målgruppe:
Ledere med personalansvar og HR ressurser

 

Pris: kr 2990,-

 

PÅMELDING:

 

Printvennlig kursbeskrivelse: dinHR – flyer Kurs Lederrollen og SMART medarbeideroppfølging 082017

Referanser fra tidligere kursdeltakere:
  • Kine på dinHR guider deg igjennom alt som er et krav ifht oppfølging i kurset ‘SMART medarbeideroppfølging’. I tillegg gir hun oss verktøy for å jobbe aktivt med medarbeideroppfølging i hverdagen. Jeg anbefaler alle å ta et kurs hos Kine selv om man føler at alt av lover og regler er under kontroll. Et kurs her er vel så mye en motivasjon for å brette opp armene, rydde litt i rutiner og videreutvikle gode systemer for oppfølging av ansatte.
  • Kurset ‘SMART medarbeideroppfølging’ var ett veldig bra kurs, og kursholder Kine Aasheim var knallgod! Veldig nyttig! Trenger du/dere HR tjenester så er dinHR ett sikkert valg!

 

Spørsmål om kurset? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dinhr.no.

Passer ikke akkurat denne kursdagen for deg? Ta kontakt på kine@dinhr.no, så ser vi om det kan settes opp på alternativt tidspunkt!

 

Holde kurset hos din bedrift?
Kurset leveres også bedriftsinternt. Hva med å sette opp en slik dag for onboarding av ledere spesialsydd til din bedrift? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dinhr.no.

Detaljer

Dato:
24. august 2017
Tid
09:00 - 15:30

Sted

Krøgeneslåven
Krøgenesveien 2
Arendal, 4841 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside