Om dinHR

La dinHR bli din HR partner i hverdagen!

dinHR gjør HR enkelt og forståelig. Vi avlaster ledere og HR effektivt og forutsigbart gjennom riktig bistand til riktig tid fordi dinHR kjenner sine kunder!

HR er alle aktiviteter som omhandler planlegging, anskaffelse, utvikling og «avvikling» av alle menneskelige ressurser i virksomheten

Hvorfor bruke dinHR?

 

Ved å håndtere HR prosessene riktig og effektivt vil det frigjøres tid til å jobbe mer med kjernevirksomheten, samt skape en ramme for utvikling og vekst med medarbeidere i høysetet. Med tydelige og definerte mål, roller og prosedyrer, og oppfølging av disse, øker sannsynligheten for at ansatte leverer optimalt iht virksomhetens mål, og gir rom for å bevisst utvikle og beholde nøkkelpersoner. Det handler helt enkelt om godt lederskap. dinHR gir din bedrift rammeverket og støtten til å utøve et enda bedre lederskap!

 

Ser du etter vår personvernerklæring? Den finner du her.

Kine Aasheim er HR generalist og brenner for HR området

 

Kine har 20 års erfaring med HR arbeid, hvorav 7 år som HR direktør i Visma og 8 år i eget selskap med mål om gjøre HR enkelt og forståelig. Hun har 9 års universitetsutdanning innen psykologi, veiledningspedagogikk, organisasjon, ledelse og inkludering, samt en master i administrasjon og ledelse. Hun tar nå en master i Karriereveiledning. Hun er også utdannet coach, og har lang erfaring i coaching av både ledere og ansatte, samt innen karriererådgivning/outplacement.

 

Kine er også Business- og NLP coach (MNFCN), sertifisert Master RIM fasilitator og karriererådgiver. I testing er hun sertifisert bruker av, Cut-e/Aon verktøyene for evne, ferdigheter og personlighetstesting, Master OPTO – et utvelgelsesverktøy som predikerer jobbatferd, Master EASI – testverktøy for atferd og motivasjon, samhandling og medarbeiderutvikling og JTI – personlighetsporfil. Hun er også sertifisert bruker av Profråd – et støtteverktøy i karriereutvikling.

dinHR samarbeider med Advokatfirmaet Tofte Hald AS innenfor det juridiske fagfeltet

Tofte Hald AS er en viktig faglig rådgivningsressurs for dinHR, men er også den foretrukne partner når kunder har behov for juridisk bistand som går ut over HR-rådgivning. Kunder av dinHR som henvises til Hald & co får 20 % på ordinære priser. Det opprettes i slike tilfeller et klientforhold mellom kunden og Tofte Hald AS som er uavhengig av avtalen med dinHR.

FotoMonaHauglid-3203

Kine Aasheim

HR-generalist

Referanser

Samarbeidspartnere

22

år med HR arbeid

7

år som HR direktør

9

års universitetsutdanning

6

land

dinHR i sosiale medier