Rekruttering

Vi rekrutterer gjerne for våre kunder

Vi vet hvor viktig det er å ha rett person på rett plass, og vi bistår gjerne våre kunder med rekrutteringsprosessen. 

 

Å ha rett person på rett sted til rett tid er av avgjørende betydning for bedrifters suksess. Og for å få det til er det viktig å fortløpende kartlegge hvilken kompetanse og hvilken profil som trengs til enhver tid, ha oversikt over hvor kandidatene finnes, for så å gjøre det riktige valget til akkurat denne stillingen. Å få den rette kandidaten til å takke ja handler også om at prosessen oppfattes profesjonelt gjennomført og at bedriften er fremstilt som en god merkevare. Dette er altså ikke en prosess å ta lett på, og som alle vet; å ansette feil er tidkrevende, dyrt og kan få konsekvenser for nåværende ansattgruppe.

 

dinHR tilbyr bistand til:

  • Gjennomføring av rekrutteringsprosessen i sin helhet
  • Sluttevaluering av kandidater når kunden har kjørt hoveddelen av rekrutteringsprosessen selv
  • Bakgrunnssjekk
  • Testing av kandidater
  • Referansesjekk
  • Onboarding av nyansatt (fra signering av kontrakt til verdiskapende medarbeider)

 

Profilering av din bedrift i de valgte utlysningsmediene er en selvfølge, dersom ikke kandidattilfanget ønskes sjekket ut skjult i markedet.

 

Testing av kandidater

Vi bruker de internasjonalt anerkjente testene til Aon (inkl. tid Cut-e) i testing av kandidater, og tilpasser testtype til hva en ønsker å oppnå større innsikt i som er relevant for stillingen. I dinHR har vi stor respekt for testing, og gjennomføringen vil alltid gjøres av sertifiserte brukere. Alle kandidater som testes gis obligatorisk en tilbakemelding på sin test. Vi tester aldri for «testens skyld», men har alltid som mål at testing gir grunnlag for økt innsikt i kandidatene våre og et enda bedre samtalegrunnlag i intervjuene. Vi bruker også Master Mangement sin utvelgelsestest OPTO, og for de stillingene det er relevant for bruker vi også profiltypetest EASI, hvor også teamet vedkommende skal ansettes i kan kartlegges på forhånd for «perfect match» avhengig av behovet.

 

Spesialist på rekruttering av HR medarbeidere

dinHR er spesielt gode på rekruttering av HR medarbeidere, og vil i tillegg til selve rekrutteringsprosessen kunne bistå i kartlegging av faktisk HR-behov og stillingsnivå ute i bedriften.

 

Bemanningsløsninger

Dersom det er bemanningsløsning som er aktuelt har vi gode landsdekkende samarbeidspartnere for dette. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Verktøy og kanaler

Vi er til enhver tid oppdatert på hvilke medier som er viktig å satse på for de forskjellige typer stillinger, og vi bruker CVideo som vårt profesjonelle søknadshåndteringsverktøy. Profesjonelt utad, og profesjonelt og tidsbesparende innad. GDPR kompatibelt.

 

Store deler av rekrutteringsprosessen kan gjøres online

En rekrutteringsprosess kan i all hovedsak gjøre geografisk uavhengig. Vi bruker telefon og online verktøy som er enkle i bruk for alle, og avtaler fysiske møtepunkter etter behov (dette kan være oppstartsmøte med kartlegging, intervjuer hvor flere er tilstede mm.). dinHR holder til i Kristiansand, men om ikke du holder til i sør, kan vi avtale å møtes der du er om du ønsker det. Ta gjerne kontakt for å drøfte hva som er en god tilnærming for deg med hensyn til online prosess og fysisk oppmøte.

 

Kine Aasheim har lang erfaring med rekruttering både i offentlig og privat sektor, og har bred bakgrunn fra ledergruppe, operativ ledelse med personalansvar, HR-ledelse og fagansvar. Ta gjerne kontakt for en hyggelig rekrutteringsprat: kine@dinhr.no / 91623873.

 

Pågående rekrutteringsprosesser finner du her.

 

Et rekrutteringssystem med sosial profil

I dinHR bruker vi CVideo som rekrutteringssystem. Dette er et enkelt, forståelig og dynamisk system med god ivaretakelse av både funksjonalitet og GDPR. CVideo er blant annet tilrettelagt for videosøknad. Du får tilgang til dine søkere på en oversiktlig måte, og sorterer elegant søkermassen med drag&drop. Og for hver søknad som går igjennom systemet doneres det 1 krone til Redd Barna.

 

Om du ønsker et eget rekrutteringssystem knyttet til din bedrift med egen karriereside viser vi deg gjerne systemet, og vi bistår deg i implementering om det er ønskelig. dinHR kan også ved en slik løsning bistå i rekrutteringsprosesser.

Har du et sporadisk behov for HR bistand? Da er det ‘HR partner’ du trenger. Les mer her.

dinHR fyller bedriftens HR-behov der det trengs

Hver bedrift har sine behov. Det har vi tatt hensyn til. I menyen nedenfor kan du lese mer om hva vi kan tilby din virksomhet.

HR PARTNER

HR FOR HIRE

KARRIERECOACHING

LEVERANSER

COACHING

TESTING

PRODUKTARK