Kurs: Klok og effektiv kommunikasjon (m/profiltypetest) Arendal

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs: Klok og effektiv kommunikasjon (m/profiltypetest) Arendal

28. februar 2019 @ 18:00 - 21:00

Nysgjerrig på din PROFILTYPE og hvilken PÅVIRKNING denne har på din KOMMUNIKASJONsform? Bli med på en kveld med kommunikasjon i fokus 28.02.19 i Arendal! En kurskveld for deg som vil oppnå mer med klok og effektiv kommunikasjon. Kurset inkluderer profiltypetest med fyldig rapport.

Velkommen til en kveld med kommunikasjon i fokus! En kurskveld for deg som vil oppnå mer med klok og effektiv kommunikasjon.

Hvilken profiltype vi har gir føring for hvordan vi er tilbøyelige til å kommunisere med andre, og på hvilken måte vi foretrekker å bli kommunisert til. Klok kommunikasjon handler om å budbringe og meningsutveksle på en konstruktiv og effektiv måte. Bevissthet rundt egen kommunikasjonsstil gir større forståelsesgrunnlag for andres kommunikasjonsstil og hvorfor også andre er tilbøyelig til å kommunisere som de gjør – på godt og vondt. Ved å ta i bruk denne innsikten i hverdagskommunikasjonen blir arbeidshverdagen enda mer produktiv.

I forkant av kvelden gjennomfører du en online profiltypetest (ca 20 min) som vil gi deg ytterligere innsikt i din atferds- og kommunikasjonsstil. Den individuelle profiltypetesten EASI gir en oversiktlig og lett forklart beskrivelse gjennom profilens plassering i henhold til atferdsstilene Entusiast, Supporter, Analytiker og Implementerer. Du får en individuell tilbakemelding på ditt testresultatet pr telefon eller Skype i forkant av samlingen. Testrapporten i sin helhet vil du få utdelt ifbm samlingen. PS! Eget testresultat vises kun til andre etter eget ønske.

Bonuselement: Testrapporten gir deg også innblikk i din motivasjonsstil – altså hvilke oppgaver du motiveres av, og kan dermed gi rom for refleksjon rundt nåværende arbeidssituasjon.

Dato: 28.02.19
Tid: 18.00 til 21.00

Pris: Kr 1 390,-

Påmeldingsfrist er 24.02.19.

 

Velkommen!

Kursholder: Kine Aasheim, HR generalist (LinkedIN profil: https://www.linkedin.com/in/kineaasheim)

Spørsmål om kurset? Ta kontakt med Kine Aasheim på tlf 91623873 eller på mail kine@dinhr.no.

Kurset kan også leveres bedriftsinternt. Ta kontakt for tilbud.

 

 

Detaljer

Dato:
28. februar 2019
Tid
18:00 - 21:00