Ettåringen dinHR AS!

Ettåringen dinHR AS!

1 år er gått, og for et lærerikt år det har vært. Det å gå fra å være arbeidstaker til selvstendig næringsdrivende har vært en spennende reise så langt, og jeg gleder meg til å fortsette.

En ettåring reiser seg og begynner å gå på dette tidspunktet, det er høyt og lavt, har utforskertrang og er viljesterk. Dette kjenner jeg meg igjen i, og jeg gleder meg til å begynne å løpe i mitt andre år. Det er mye tålmodighet det første året – noe som nok ikke er mitt mest fremtredende personlighetstrekk… Oppgavene er mange; jeg er produktutvikler, salgssjef, markedssjef, leveransekonsulent, supportkonsulent, og for ikke snakke om IT sjef og økonomisjef. Det er et bredt spekter for en som egentlig bare vil drive med god HR ute hos kunder. Men du så gøy!!

Jeg opplever kundene mine som nysgjerrige og åpne, og sammen har vi gitt en merverdi til deres selskaper. Kunden er både den lille og mellomstore bedriften som har engasjert dinHR som fullverdig HR partner og de som trenger mer sporadiske oppdrag. Felles er likevel at det er en langvarig relasjon, noe som er nøkkelen for god HR. I tillegg er dinHR sparringspartner og underleverandør for HR i større selskaper. Samarbeidsmulighetene er dermed mange. Eksempler på leveranser i året som har gått:

 • Utarbeidelse av personalhåndbøker
 • Utarbeidelse av intervjumaler ifbm rekruttering
 • Spesialtilpassede maler og gjennomføringsplan for medarbeidersamtaler
 • Bedriftsinterne lederkurs
 • Åpent lederkurs (SMART medarbeideroppfølging)
 • Rekruttering
 • Testing ifbm rekruttering (Cut-e sine tester på evne, ferdighet, personlighet, verdier og interesser)
 • Workshop på bedriftsverdier
 • Rådgivning av ledere/HR support
 • Ledergruppeutvikling
 • Avvikling av ansettelsesforhold
 • Teamutvikling
 • Foredrag
  • Motivasjon
  • Stø karrierekurs

I tillegg fikk jeg fin profilering på glossy papir når jeg ble intervjuet i Ledernytt. Dette kan du lese her.

Videre har jeg økt min kompetanse i året som har gått med:

 • Sertifiseringer
  • Structured Carreer interview (SCI)
  • Cut-e evne-, ferdighet- og personlighetstesting
  • Rådgiver Outplacement (freelance for AS3)
 • Coachutdanning
  • NLP practitioner
  • NLP master practitioner
  • NLP coach (under sert.)
  • NLP helsecoach (under sert.)

 

Lokaler

dinHR har fantastisk flotte lokaler med nydelig utsikt på Krøgenes i Arendal, som jeg trives godt i. Men jeg trives også godt ute hos kunder, og variasjonen dette medfører passer meg perfekt.

Erfaringer fra første år

Når dinHR først kommer inn i virksomhetene og bidrar med et HR perspektiv utvides gjerne oppdraget også til andre ting enn det først var planlagt, men erfaringene fra det første året er at beslutningstiden generelt er lang. Videre er markedsføring en utfordring, for hvordan når en ut til alle? Tilnærmingen med å bygge sten for sten ser ut til å ha vært riktig så langt, for nå begynner telefonene også å komme inn, det ringes ikke bare ut lenger. Også har jeg fortsatt tro på konseptet til dinHR!

Plan for år 2

dinHR skal bli enda mer synlig, og det skal opp mer aktivitet i Vest-Agder. Nye potensielle kunder skal kontaktes, og kundeporteføljen økes.

Mental trening og coaching av privatpersoner er fra 01.03.17 skilt ut i det nye konseptet dinMT – din mentale trener. Mental trening og coaching er i vinden som aldri før, og siden dinHR er bedriftsrettet er dette et riktig strategisk grep. Websiden lanseres snarlig, men se allerede gjerne på Facebooksiden.

Takk til kunder, samarbeidspartnere og ikke minst heiagjengen min. Det første året har vært kjempegøy, og år 2 skal blir enda gøyere. Jeg er klar!!

Her er noen bilder fra feiringen av 1-årsdagen:

Vil du ha en uforpliktende prat om HR behovet i din bedrift? Ring meg gjerne på 91623873 eller send en mail på kine@dinhr.no.

Kine Aasheim
kine@dinhr.no